Monipuolista ja joustavaa palvelua toiveen mukaan

Maanrakennus Karppinen

Kaivuutyöt onnistuneesti Lapinlahden seudulla

Maarakennus ja Monipalvelu Karppinen toteuttaa kaivuutyöt Lapinlahdella ja sen lähikunnissa, kuten Siilinjärvellä, Iisalmessa, Pielavedellä, Rautavaaralla ja Kuopiossa. Toteutamme kunnallistekniset kaivuut ja monet muut kaivuutyöt kokemuksella.

Miten tilaat kaivinkoneen pihaan?

Soita numeroon 044 341 3273

Talon perustukset

Oletko rakentamassa omakotitaloa tai muuta kiinteistöä? Kaivamme talon perustukset kuntoon nopeasti ja edullisesti.

Salaojat kuntoon

Tämä jää yllättävän usein vähän niin kuin puolitiehen rakennusrytäkässä, vaikka sillä on huomattavan suuri vaikutus kiinteistön elinikään. Oikein tehty salaoja pitää perustat ja rakenteet hyvässä kunnossa sekä ennen kaikkea tukee asumisesta terveellisen ja turvallisen. Salaojat voidaan tehdä myös jälkeenkinpäin vanhaan taloon ja niitä voidaan tarvittaessa myös uusia.

Sadevesijärjestelmät

Yksi suurimmista erheistä on juoksuttaa ränneistä saapuva suoraan perustuksiin. Oikein tehty sadevesijärjestelmä on salaojaputkista erillinen järjestelmä, joka ohjaa vedet vähintään kolmen metrin päähän perustuksista esimerkiksi ojaan tai perusvesikaivoon ja sieltä kunnalliseen sadevesiviemäriin.

Kantojen kaivuut, maisemoinnit ja muut pihatyöt

Kaivamme kannot, teemme maisemoinnit ja muut pihatyöt ammattitaidolla. Pyydä Karppinen avuksi piharakentamiseen, niin saat viihtyisän ja toimivan piha-alueen tai puutarhan.

Ojien kaivuut

Tätä teemme niin pienet pätkät kuin pitemmät siivut. Pyydä hyvä tarjous ojan kaivuusta!

Otahan ja kysy lisää!

Maarakennus ja Monipalvelu Karppinen toteuttaa kaivuutyöt nykyaikaisella kalustolla. Kun kokemusta on mukavasti takana, tapahtuu urakka joutuisaan ja näkyen myös alhaisena hinnoitteluna. Kysy lisää, pyydä tarjous tai pistä saman tien asialle!

salaojitukset salaojitus